Like mother like daughter | Η Άννα Μαρία Ίβιτς ποζάρει με κόκκινο ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η 18χρονη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τις υπέροχες αναλογίες της μητέρας της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες ανήρτησε πριν από λίγες μέρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Ίβιτς. Η μεγάλη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε κάποιο νησί της χώρας, αναρτώντας στα social media τις πιο ωραίες εικόνες.

Άννα Μαρία Ίβιτς | Η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη πήγε στην αποφοίτησή της με το φόρεμα που φορούσε η μητέρα της στη βάπτισή της

Έτσι και πριν από λίγες μέρες, η Άννα Μαρία Ίβιτς μοιράστηκε με τους followers της ένα υπέροχο dump φωτογραφιών ποζάροντας με ένα κατακόκκινο, ολόσωμο μαγιό. Ειδικότερα, η 18χρονη φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τις υπέροχες αναλογίες της μητέρας της ενώ και η ίδια μοιάζει να έχει βάλει τη γυμναστική στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Ίβιτς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πιο καλλίγραμμη και γυμνασμένη από ποτέ, εντυπωσιάζοντας δικαίως τους ακολούθους της με τη σιλουέτα της.

The body | Η Ελένη Πετρουλάκη ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει με το απίστευτα γραμμωμένο και δυνατό της σώμα