Η Τάμτα φωτογραφίζεται δίχως ίχνος μακιγιάζ, μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη, φορώντας μονάχα ένα μικροσκοπικό, μαύρο μπικίνι

Το φωτογραφικό άλμπουμ της τραγουδίστριας από τις διακοπές της με τον Πάρι Κασιδόκωστα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της με τον Πάρι Κασιδόκωστα δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τάμτα. Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα μοιράστηκε με τους followers της τις πιο fun στιγμές των διακοπών της ενώ δε δίστασε να αναρτήσει και μία φωτογραφία της με μαγιό.

Couple goals | Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη

Ειδικότερα, η Τάμτα πόζαρε άβαφη, μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη, φορώντας ένα υπέροχο, μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, άκρως ιδιαίτερο και stylish. Η ίδια, όμορφη και ευδιάθετη, πόζαρε στον καθρέφτη της εντυπωσιάζοντας τους followers της με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

"Ευχές για ηλιόλουστες μέρες και νύχτες με σαγιονάρες.",σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης η Τάμτα, η οποία απολαμβάνει το καλοκαίρι της στα ελληνικά νησιά έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον σύντροφό της.

Η Τάμτα μάς συστήνει για πρώτη φορά τη γλυκύτατη μητέρα της και η ομοιότητά τους εντυπωσιάζει

Tags