Follow us

Η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με Dolce & Gabbana φόρεμα

Η σύζυγος του Γιάννη Κούστα απολαμβάνει τις διακοπές της σε ένα πολυτελές θέρετρο στην Τουρκία, μαζί με τον Ηλία Ψινάκη.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Μέρμηγκα και Γιάννης Κούστας panoulis.gr

Διακοπές στην Τουρκία και στο πολυτελές θέρετρο " D Maris Bay" κάνει τις τελευταίες μέρες η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα. Η σύζυγος του Γιάννη Κούστα απολαμβάνει τις ημέρες της εκεί μαζί με καλούς φίλους, μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Ψινάκης.

Η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα με μαύρο mini φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti, σε μία λαμπερή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Ειδικότερα, πριν από μερικές ώρες, ο Ηλίας Ψινάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, με τη σύζυγο του εφοπλιστή να δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα επέλεξε να φορέσει για τη βραδινή της έξοδο ένα υπέροχο φόρεμα Dolce & Gabbana το οποίο κολάκευε στο έπακρον τις γραμμές και τα χρώματά της. H ίδια συνδύασε το mini dress της με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και λαμπερά αξεσουάρ σε λαιμό και χέρια.

"Τα παίξανε οι Τούρκοι και οι Τουρκάλες με την Ελληνίδα θεά!!! Τουρκία Ελλαδα 0-1 στην έδρα τους!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης ο γνωστός manager.

Η Δήμητρα Μέρμηγκα πιο κομψή από ποτέ | Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο τριήμερο πάρτι που διοργάνωσε η Σήλια Κριθαριώτη στο Μαρόκο για τα γενέθλιά της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ