Follow us

Κοιλιακοί "πέτρα" | Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φοράει το μπικίνι της και εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο σώμα της, 8 μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Η παρουσιάστρια είναι δίχως αμφιβολία στα καλύτερά της.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Μία φωτογραφία με μπικίνι ανήρτησε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εντυπωσιάζοντας τους followers της με το καλογυμνασμένο της σώμα. Οκτώ μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της, έχοντας αποκτήσει κοιλιακούς "πέτρα".

Παιχνίδια στην πισίνα με τον 8 μηνών γιο της | Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πιο χαρούμενη φωτογραφία με τον μονάκριβό της

Ειδικότερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας μονάχα το μπικίνι της, δείχνοντας πιο καλλίγραμμη και καλογυμνασμένη από ποτέ. Συγκεκριμένα, οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της παρουσιάστριας "κλέβουν" δίχως αμφιβολία τις εντυπώσεις, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να το απολαμβάνει πολύ.

Η ίδια φαίνεται πως γυμνάζεται ανελλιπώς ενώ προσέχει ιδιαίτερα πολύ τη διατροφή της, κάτι που έχει αποδώσει στο έπακρον.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγκαλιάζει τον γιος της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ