Follow us

Doutzen Kroes | Διακοπές στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου για το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret

Οι στίχοι του Οδυσσέα Ελύτη με τους οποίους συνόδευσε τις φωτογραφίες της.

MissBloom TEAM
Doutzen Kroes Splash News/Ideal Image

Για μία ακόμα χρονιά τα ελληνικά νησιά "πλημμύρισαν" από ξένους celebrities, οι οποίοι ήρθαν στη χώρα μας για να απολαύσουν τις διακοπές τους. Ανάμεσά τους είναι και το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret, Doutzen Kroes, το οποίο βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Άνδρο μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Σοφία Βογιατζάκη | 7 ώρες εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο της χωρίς νερό - Το μήνυμα οργής

Το μοντέλο ολλανδικής καταγωγής έχει ανεβάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο προφίλ της στο Instagram "διαφημίζοντας" την Ελλάδα. Μάλιστα συνόδευσε μία σειρά φωτογραφιών με τους διάσημους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη: "Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις".

Γιώργος Λιανός | Η φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του που έκανε όλους να απορήσουν

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως παρατήρησαν πολλοί Έλληνες fans της, η Doutzen Kroes περνά τις διακοπές της στο Onar, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος.

Δες τις φωτογραφίες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ