Follow us

Ιωάννα Ασημακοπούλου | "Στη δουλειά μας δεν υπάρχει comfort zone. Αν ήθελα ασφαλές μέρος, θα έκανα άλλη δουλειά"

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μιλά στον Κωνσταντίνο Αντωνάτο για το "Είμαι η Τζο" του ΑΝΤ1+ και μας προϊδεάζει για όσα θα δούμε στον β' κύκλο του "Κάνε ότι κοιμάσαι".

Ασημακοπούλου Instagram

Σε αυτή την κουβέντα, ο θαυμαστής πάλευε με τον δημοσιογράφο. Ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να περιορίσει τη χαρά του που ο... Αντωνάτος θα έκανε μια συνέντευξη με μία από τις αγαπημένες του ηθοποιούς.

Γράφω φυσικά για την Ιωάννα Ασημακοπούλου, που τους τελευταίους μήνες λάμπει μέσα από τον πολύ spiritual ρόλο της στο "Είμαι η Τζο" του ΑΝΤ1+, έχοντας ήδη μια εξαιρετική παρακαταθήκη από το "Σώσε με" που έπαιξε επίσης στην ίδια πλατφόρμα. Αφού πέρασα ένα σαββατοκύριακο του Ιουλίου και είδα σε binge watching τη νέα της σειρά, ενημερώθηκα για όσα υπέροχα ετοιμάζει ως στο "Κάνε ότι κοιμάσαι" και ένιωσα πως η Ιωάννα που έχω απέναντί μου δεν είναι απλά η αγαπημένη μου ηθοποιός, από το "Σόι σου". Είναι μια πολύ σημαντική ηθοποιός της γενιάς της και με αυτή ακριβώς τη διάθεση περνάω στην πρώτη μου ερώτηση.

Καλησπέρα Ιωάννα! Πού σε βρίσκω εν μέσω καλοκαιριού;
Με βρίσκεις στην Αθήνα μεταξύ γυρισμάτων για τον δεύτερο κύκλο του "Κάνε ότι κοιμάσαι” και πνιγμένη στις κούτες γιατί μόλις μετακόμισα. Δεν παραπονιέμαι πάντως γιατί η Αθήνα παρόλα αυτά είναι όμορφη και το καλοκαίρι.

Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της σειράς "Είμαι η Τζο" στον ΑΝΤ1+. Μίλησε μου λίγο για αυτή τη δουλειά...
Το "Είμαι η Τζο” είναι μία δουλειά που είχα στο μυαλό μου εδώ και 10 χρόνια σχεδόν. Έγινε πραγματικότητα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κυρίως για την υπέροχη ομάδα που δημιουργήσαμε. Τους υπέροχους σεναριογράφους μας την Αρτεμις Γρύμπλα και τον Παναγιώτη Χριστόπουλο, τον σκηνοθέτη μας τον Κωσταντίνο Πιλάβιο και φυσικά όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Διάβασε περισσότερα: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ