Follow us

H Αντιγόνη Κουλουκάκου περιγράφει την ημέρα που βρέθηκε στις Κάννες | "Στο κόκκινο χαλί φώναζαν το όνομά μου"

Έχει βιώσει τις απαιτήσεις στον χώρο του μόντελινγκ και απολαμβάνει το πλεονέκτημα της ψυχανάλυσης που της χαρίζει η υποκριτική. Η πρωταγωνίστρια της "Γης της Ελιάς" Αντιγόνη Κουλουκάκου, έχοντας βγει δυνατή από τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, πατάει γερά στη γη διεκδικώντας τα πάντα.

Αντιγόνη Κουλουκάκου NDP Photo Agency

Η κατατομή του προσώπου της θυμίζει Eλληνίδα θεά. Η κίνηση των χεριών της και η κομψότητά της προδίδουν ένα γαλλικό allure. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η μοναδική Eλληνίδα "φίλη" του οίκου μόδας Chanel. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου λατρεύει την τεχνολογία, προτιμά το νερό σε χάρτινη συσκευασία, ενώ για την καθημερινή συνήθεια του καφέ take away επιλέγει πάντα το δικό της ποτήρι.

Η γκαρνταρόμπα της αντανακλά απόλυτα τον χαρακτήρα της, αφού ανάμεσα στα αξεσουάρ και το άρωμα "Mademoiselle" του οίκου Chanel ξεχωρίζει ένα vintage παλτό haute couture Giorgio Armani αλλά και τα αγαπημένα οικογενειακά κοσμήματα που κρατούν τις ισορροπίες, όπως κάνει και η ίδια στη ζωή της. Παρόλο που ξέρει ότι δεν περνάει απαρατήρητη, δεν αρκείται στην αδιαμφισβήτητη γοητεία της.

Έχει κάτι από την επαναστατικότητα της Αντιγόνης του Σοφοκλή και προτρέπει τις γυναίκες να κυνηγούν τα όνειρά τους. Κι ενώ δουλεύει διαρκώς με τον εαυτό της, θεωρεί ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν νομοτελειακά, "εμπιστεύεται το σύμπαν", δεν ταυτίζεται με τον ρόλο της τιμωρού, όπως η Ιουλία, την οποία υποδύεται στην τηλεοπτική σειρά "H Γη της Ελιάς".

Διάβασε περισσότερα: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ