Follow us

Η αγέρωχη λάμψη της Blake Lively

Η αμερικανίδα ηθοποιός κλείνει τα 36 και αποδεικνύει ότι είναι πολλά περισσότερα από ένα Gossip Girl.

Blake Lively Τι κάνουν την πρώτη ώρα της ημέρας 7 επιτυχημένες γυναίκες;

Η Blake Lively θα μπορούσε να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αν δεν είχε ύψος 178 εκατοστά, ατέλειωτα πόδια, ένα χαμόγελο που παγώνει τον χρόνο, εντυπωσιακά κατάξανθα (και όχι μόνο) μαλλιά καθώς και ένα από τα πλέον καλογυμνασμένα σώματα του Χόλιγουντ. Όσο για το εντυπωσιακό της μπούστο; Είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο η Αμερικανίδα ηθοποιός, που έσβησε 36 κεράκια, διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του The Body για τη δεκαετία του 2010. Όχι, η Lively εδώ και χρόνια δεν είναι απλά το ξανθό κοριτσάκι που πρωταγωνιστούσε στο Gossip Girl.

Γεννημένη στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας σε οικογένεια που ζούσε από τη show biz, βρέθηκε από πολύ μικρή ηλικία στα πλατό. Ήταν μόλις 10 χρονών όταν έπαιζε έναν μικρό ρόλο στο διαβόητο θρίλερ The Sandman.

Μπορεί να γνώρισε την πρώτη επιτυχία με μία μάλλον σαχλή εφηβική σαπουνόπερα, τα τελευταία χρόνια όμως οι επιλογές της φαίνονται να κινούνται σε τελείως διαφορετικό τόνο – από το Savages του Oliver Stone μέχρι το αγχωτικό The Shallows όπου φορώντας ένα ιδιαίτερα κολακευτικό κίτρινο μπικίνι πάλευε μόνοι της με τους καρχαρίες, η Lively έχει ανέβει επίπεδο.

Διάβασε περισσότερα: esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ