Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | Οι άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Πορτογαλία

Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού της.

MissBloom TEAM
madogasteratou Instagram @madogasteratou

Μετά τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά, η Μαντώ Γαστεράτου επέλεξε να επισκεφτεί έναν πολύ ξεχωριστό προορισμό και πιο συγκεκριμένα την Πορτογαλία. Η παρουσιάστρια που είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυτα από το ταξίδι της, δείχνοντας πόσο ενθουσιασμένη είναι από τον εν λόγω προορισμό. Στις λεζάντες των posts μάλιστα έγραψε τα παρακάτω, δίνοντας μάλιστα τα δικά της traveling tips.

"Τιτλος: Κρύο και αναζωογόνηση! Από τις πιο μαγικές και παγωμένες εμπειρίες... βουτιά στο δάσος κάτω από τρεχούμενο καταρράκτη ! Οφέλη: προστασία από κάθε ψυχρολουσία που πρόκειται να έρθει".

|Συγκλονίζει η μαγεία και η δύναμη της φύσης στην ψυχή! Σε αυτό το ταξίδι έκτος από την απέραντη ομορφιά συναντώ και τον εαυτό μου... καθώς η κάθε μέρα περιλαμβανει ατελείωτες ώρες περπατήματος στα πανέμορφα δάση, ανάβαση στα καταπράσινα βουνά και εξερεύνηση! Έχω αδειάσει από σκέψεις και νοιώθω το μυαλό μου πιο καθαρό από ποτέ... είναι αυτό που λέμε "θα πάρω τα βουνά" πόσο μα πόσο ευεργετικό! Νομίζω πως τόση ομορφιά, δεν έχω αντικρίσει ξανα στην ζωή μου! Για όσους αγαπάτε τα ταξίδια, θα σας πρότεινα να οργανώσετε οπότε θελήσετε και μπορέσετε ένα ταξίδι στις Αζόρες! Είναι ταξίδι ζωής!"

"Τα ταξίδια για εμένα είναι η πιο καλή επένδυση που μπορείς να κάνεις στην ζωή σου! Όσα χρήματα και να μαζέψεις, όσα σπίτια κι αν αγοράσεις, όλα τ 'αγαθά του κόσμου να αποκτήσεις τίποτα απ' αυτά δεν θα πάρεις μαζί σου φεύγοντας απ'την ζωή. Ενώ τις αναμνήσεις? Μπορείς να ανακαλέσεις στην μνήμη σου όλα όσα έχεις δει, έχεις γευτεί και έχεις γνωρίσει!
Αζορες... Ένας προορισμός που ήθελα να επισκεφτώ χρόνια και σας τον προτείνω με κλειστά μάτια!"

"Αν επισκεφτείς ποτέ την Πορτογαλία, μην φύγεις χωρίς να πας στην Σιντρα... όνειρο! Παλάτια, κάστρα,λίμνες,απέραντο φυσικό τοπίο, μαγεία!"

"Το πιο ωραίο πράγμα όταν πηγαίνεις διακοπές στο εξωτερικό, είναι να ξυπνάς πριν ξυπνήσει η πόλη που έχεις επισκεφτεί... ετσι θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς ΚΑΙ την υπεροχη ησυχία της! Καλημέρα από Λισαβόνα"

Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ