Follow us

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας | Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου- Η εκκεντρική εμφάνιση

Το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε στο νησί των Ανέμων και κέρδισε τις εντυπώσεις με το statement look τους.

Πάρις Κασιδόκωστας-Τάμτα NDP

Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα είναι μαζί εδώ και οκτώ χρόνια, και επιλέγουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο επιχειρηματίας διατηρούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και είναι ελάχιστες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε εξόδους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι από τα πιο "in" ζευγάρια της ελληνικής showbiz, καθώς λατρεύουν την μόδα και κάνουν πάντα extreme στιλιστικές εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τάμτα και τον Πάρι Κασιδόκωστα χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου και, φυσικά, κέρδισαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας | Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου- Η εκκεντρική εμφάνιση

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα τζιν παντελόνι και ένα statement crop top, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε ένα πολύ ιδιαίτερο χτένισμα. Ο σύντροφός της επέλεξε ένα total black look και επένδυσε στα αξεσουάρ, καθώς φόρεσε ένα επώνυμο bucket καπέλο και μία κόκκινη μπαντάνα.

Η Τάμτα είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το μέρος.

Η παρακάτω ανάρτησή της, είναι με το ίδιο look που εμφανίστηκε στη Μύκονο και τα μαλλιά της είναι το σήμα κατατεθέν της rock & chic εμφάνισή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ