Follow us

Χριστίνα Βραχάλη | Έγκυος στον 6ο μήνα η αθλητικογράφος- Το φύλο του μωρού της

Δεν είναι ζευγάρι με τον πατέρα του παιδιού της, αλλά διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και ανυπομονούν να υποδεχτούν το νέο μέλος

χριστινα_βραχαλη Instagram/ christina_vrachali

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "RealLife”, η Χριστίνα Βραχάλη περιμένει το πρώτο της παιδί και βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Η αθλητικογράφος και ο πατέρας του παιδιού της έχουν χωρίσει, ωστόσο αποφάσισε χωρίς σκέψη να ζήσει το θαύμα της μητρότητας. Τον Δεκέμβριο αναμένεται να κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Μπορεί οι δυο τους να μην είναι πλέον ζευγάρι, ωστόσο διατηρούν άριστη επικοινωνία και είναι πανευτυχείς που θα γίνουν γονείς. Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα, πως ο χωρισμός τους ήταν συναινετικός και βελούδινος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, ελάχιστοι άνθρωποι από το περιβάλλον της Χριστίνας Βραχάλη, όπως οι γονείς της και η αδελφή της, γνώριζαν τα ευχάριστα.

Η δυναμική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθ' όλη την περίοδο του καλοκαιριού, αλλά κανείς δεν είχε προσέξει την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Με μαεστρία κάλυπτε τα σημάδια της εγκυμοσύνης, ενώ τα ευχάριστα νέα δημοσιεύτηκαν αφού έφτασε στον 6 μήνα της κύησης. Η Χριστίνα Βραχάλη δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία με μαγιό, όπου επέλεξε να ποζάρει στον φακό με την πλάτηγια να καλύψει όσο μπορεί το "γλυκό μυστικό" της.

Το φύλο του μωρού που περιμένει η Χριστίνα Βραχάλη είναι κορίτσι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ