Follow us

Σοφία Χατζηπαντελή | Αγνώριστη στο αεροδρόμιο- Επέστρεψε για το My Style Rocks

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της λίγο πριν καθίσει στη καρέκλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα εκκεντρικό κορίτσι της μόδας που έχει διαγράψει μία μεγάλη καριέρα στο modeling με εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας. H εμφάνισή της στο ριάλιτι "GNTM" συζητήθηκε όσο καμία άλλη, καθώς η περσόνα της κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών.

Λίγο οι statement και τολμηρές εμφανίσεις, λίγο τα σπαστά ελληνικά και ο αυθόρμητος χαρακτήρας της, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε γίνει το πιο δημοφιλές πρόσωπο του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας.

Τώρα, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες σε μία άλλη εκπομπή, καθώς τη νέα σεζόν θα αναλάβει το ρόλο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My Style Rocks. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σοφία κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλος και ήταν πραγματικά αγνώριστη.

Σοφία Χατζηπαντελή | Αγνώριστη στο αεροδρόμιο- Επέστρεψε για το My Style Rocks

Το μοντέλο εμφανίστηκε πιο ξανθιά από ποτέ και είχε τα μαλλιά της πολύ μακριά. Η Σοφία Χατζηπαντελή πειραματίζεται συχνά με το hair look της, οπότε μένει να δούμε αν θα το υιοθετήσει για όλη την σεζόν ή θα κάνει πάλι την ανατροπή.

Ευδιάθετη και edgy, το μοντέλο χάρισε στους φωτογράφους το πιο λαμπερό της χαμόγελο, ενώ δεν έλειψαν οι rock & roll πόζες.

σοφια_χατζηπαντελη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ