Δέσποινα Καμπούρη | Σε μία σπάνια οικογενειακή έξοδο με τον σύζυγο και τις κόρες της, Ελένη και Χριστίνα

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την δημοσιογράφο στα Ματογιάννια της Μυκόνου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι ημέρες για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζουν και οι παρουσιαστές μαζί με τις ομάδες τους έχουν επιστρέψει στην Αθήνα. Χθες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε βίντεο με το πρώτο meeting, ενώ και η Ελένη Τσολάκη έδωσε το παρών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την παρέα λείπει η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της, καθώς όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες θέλουν λίγο ακόμη καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπητή Δέσποινα Καμπούρη, η οποία ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής " Πάμε Δανάη" εμφανίστηκε στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια σε ανέμελες οικογενειακές στιγμές στα Ματογιάννια της Μυκόνου. Φυσικά, από το πλευρό της δεν μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της, Βαγγέλης Ταρασιάδης.

Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με όλα τα μέλη της οικογένειας της, καθώς απολάμβαναν τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Με casual στυλ, η δημοσιογράφος επέλεξε να είναι φυσική και ατημέλητη χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν κάνει νέες προσθήκες και έχουν δημιουργηθεί νέες εκπομπές.

Η Δέσποινα Καμπούρη και η εκπομπή "Πάμε Δανάη" είναι από τις ελάχιστες που θα διατηρήσουν τα ίδια πρόσωπα, και όπως φαίνεται έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους κατάλληλα για να ριχτούν στη μάχη της τηλεοπτικής αρένας.