Follow us

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στέκεται στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της συζύγου του Πρωθυπουργού προς την σπουδαία αθλήτρια.

μαρεβα μητσοτακη NDP

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από το US OPEN και αυτό προκάλεσε την έντονη συναισθηματική της φόρτιση. Λίγο μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της, η τενίστρια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα και ξέσπασε σε λυγμούς στη συνέντευξη Τύπου.

Πολλοί ήταν αυτοί που στήριξαν δημόσια την αθλήτρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και τόνισαν την σπουδαία μέχρι τώρα πορεία της στο τένις. Η ανάρτηση, όμως, της Μαρέβα Γκραμπόφσκι ξεχώρισε ανάμεσα σε όλες.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκη, έδειξε δημόσια την στήριξη της στην Μαρία Σάκκαρη με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 56χρονη έχει αδυναμία στην τενίστρια, καθώς διατηρεί σχέση με τον γιο της, Κωνσταντίνο.

Παρά τις φήμες που διέρευσαν περι χωρισμού, το ζευγάρι παραμένει μαζί και προστατεύει όσο μπορεί τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας και την έκθεση των social media. "Είμαι ευτυχισμένη" είχε δηλώσει παλαιότερα στο περιοδικό Hello η τενίστρια. Η μητέρα του συντρόφου της δείχνει με τον πιο τρυφερό τρόπο ότι όχι μόνο εγκρίνει την αθλήτρια για σύντροφο του παιδιού της, αλλά ότι θαυμάζει την σπουδαία πορεία της στον πρωταθλητισμό.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στέκεται στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ