Follow us

Μιχάλης Λεβεντογιάννης | Στην πισίνα μόνο με το μαγιό του

Η φωτογραφία που θα γίνει wallpaper από τις θαυμάστριες του ηθοποιού.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης Instagram

Ο νέος ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης μόλις δημοσίευσε την πιο καλοκαιρινή φωτογραφία του 2023. Ο λόγος για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος λατρεύτηκε από το γυναικείο κοινό μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 " Παγιδευμένοι".

Είναι ένας άνδρας που σε κάθε του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνει χιλιάδες likes και οι θαυμαστές του παραμιλούν για την γοητευτική εμφάνισή του.

Ο ίδιος βέβαια είναι ιδιαίτερα προσεκτικός τόσο με τις δημόσιες εμφανίσεις όσο και με τις δηλώσεις του. Δείχνει να μη θέλει να τραβάει την προσοχή του κόσμου, και προτιμάει να "μιλά" με την δουλειά του. Το φετινό, όμως, καλοκαίρι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έκανε την ανατροπή και μοιράστηκε με τους ακόλουθους του λίγες παραπάνω στιγμές από την ιδιωτική του ζωή. Ενώ, μόλις πριν 3 ώρες, δημοσίευσε φωτογραφία μόνο με το μαγιό του!

Μιχάλης Λεβεντογιάννης | Στην πισίνα μόνο με το μαγιό του

Ο ηθοποιός φοράει ένα μαύρο μαγιό και έχει αφήσει ακάλυπτο το πάνω μέρος του σώματός του. Δεν είναι γνωστό το μέρος όπου απολαμβάνει τα μπάνια του, αλλά κάθεται σε μία πισίνα και αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας έχοντας δίπλα του ένα σκύλο.

Αυτή την στιγμή, τα stories του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στο Instagram είναι γεμάτα από την καλοκαιρινή του εξόρμηση. Χωρίς να αποκαλύπτει το μέρος, ο πρωταγωνιστής από τη σειρά "Παγιδευμένοι" έχει ανεβάσει και άλλα καλοκαιρινά στιγμιότυπα από τις διακοπές του και γεμίζει τις μπαταρίες του για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ