Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας | Βίντεο από το ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία

Το ζευγάρι επισκέφθηκε την ιταλική πόλη για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

τονια σωτηροπουλου Instagram/ toniasotiropoulou

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ταξίδεψαν μέχρι τη γειτονική Βενετία με αφορμή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Το καλλιτεχνικό ζευγάρι είναι συχνά καλεσμένο σε μεγάλα events του εξωτερικού όπως είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών, τα Brit Awards και άλλα πολλά.

Ο έντεχνος τραγουδιστής και η ανατρεπτική ηθοποιός δεν χάνουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό μαζί με την αγάπη τους για την τέχνη. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας διεξάγεται φέτος για 80η φορά και άνοιξε τις πόρτες του την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, και η Τόνια Σωτηροπούλου παρέα με τον σύζυγό της έδωσαν το παρών.

Ο προσωπικός λογαριασμός του Instagram της ηθοποιού είναι γεμάτος από όμορφα στιγμιότυπα του ταξιδιού, δίνοντας στους θαυμαστές της μία γεύση από την Ιταλική πόλη. Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα κοινό βίντεο με τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν casual ντυμένος και έδειχνε ενθουσιασμένος για το trip.

Στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας συμμετέχει και η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου "Poor Things", με πρωταγωνιστές την Έμμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και τον Μαρκ Ράφαλο.

Η ταινία διεκδικεί μαζί με άλλες 22 ταινίες το μεγάλο βραβείο της διοργάνωσης, το Χρυσό Λέοντα που θα απονείμει η κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον Ντάμιεν Σαζέλ του Οσκαρικού "La la land".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ