Follow us

Ιωάννα Σαρρή | Οι super καλοκαιρινές πόζες με τον Γιώργο Σαμπάνη στα ελληνικά νησιά

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράστηκε το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους

σαρρη σαμπανης NDP

Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης απόλαυσαν μαζί το φετινό καλοκαίρι, καθώς το μοντέλο ακολούθησε τον τραγουδιστή στην μουσική περιοδεία του. Το ζευγάρι είναι μαζί παραπάνω από ένα χρόνο και έχουν χαρίσει μερικές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά αυτή την φορά έδωσαν μια "κλεφτή" ματιά στην ιδιωτική τους ζωή.

Πριν λίγες ώρες, η ροή του Instagram γέμισε με τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στο ηλιοβασίλεμα, καθώς το μοντέλο δημοσίευσε το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών τους. Η Ιωάννα Σαρρή δεν μπορεί να κρύψει άλλο τον έρωτά της για τον γνωστό τραγουδιστή, και οι παρακάτω φωτογραφίες είναι η απόδειξη.

Το εξώφυλλο της ανάρτησης είναι μία selfie του ζευγαριού, και απεικονίζει το μοντέλο να δίνει ένα γλυκό φιλί στον Γιώργο Σαμπάνη. Ο τραγουδιστής κοιτάει την κάμερα και χαμογελάει γεμάτος από... έρωτα!

Στην λεζάντα της καλοκαιρινής δημοσίευσης, η Ιωάννα Σαρρή γράφει: " Εμείς" με το emoji μιας καρδιάς. Στη συνέχεια, σε άλλη φωτογραφία του άλμπουμ φαίνεται ξανά ο γνωστός τραγουδιστής να απολαμβάνει το φαγητό του στη θάλασσα, ενώ σε άλλο κλικ το ζευγάρι απολαμβάνει μία βραδινή έξοδο με φίλους.

Η πιο τρυφερή στιγμή στιγμή ήταν το βίντεο που τους δείχνει αγκαλιά αγναντεύοντας την δύση του ηλίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ