Follow us

Στεφανία Γουλιώτη | Φωτογραφίζεται με μαύρο μπικίνι στην Κεφαλοννιά

Η πρωταγωνίστρια του Maestro απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά του Ιουνίου.

στεφανια γουλιωτη Instagram/ stefaniagoulioti

Η Στεφανία Γουλιώτη επέλεξε την Κεφαλοννιά και τα κρύα νερά του Ιονίου για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη " Maestro" δημοσίευσε τις ξέγνοιαστες στιγμές της στο νησί, ενώ δεν δίστασε να αναρτήσει φωτογραφία της της πάνω σε σκάφος.

Με ένα μαύρο minimal μαγιό, η Στεφανία Γουλιώτη πόζαρε όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό και έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Μια τόσο δα στιγμούλα που νιώθεις βασίλισσα , μοιάζει με αιωνιότητα! Θα μείνω στο φουσκωτό μέχρι την Πανσέληνο! Δεν το κουνάω!!!".

H γνωστή ηθοποιός ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, και επέλεξε το φημισμένο νησί του Ιονίου για μερικές στιγμές χαλάρωσης. Ευδιάθετη και λαμπερή, η Στεφανία Γουλιώτη εντυπωσίασε με την κομψή επιλογή σε μαγιό και με τις τέλειες αναλογίες της.

Το ευρύ κοινό γνώρισε την 42χρονη ηθοποιό μέσα από τον ρόλο της στο " Maestro", όπου υποδύεται την πρώην σύζυγο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Εμφανίστηκε στο 5 επεισόδιο και κατάφερε αμέσως να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της ελληνικής σειράς, η οποία μεταφέρθηκε και στο Netflix, έχουν ήδη ξεκινήσει. Το φανατικό κοινό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αναμένει αγωνιωδώς τις νέες εξελίξεις γύρω από τις ζωές των αγαπημένων του πρωταγωνιστών και η Στεφανία Γουλιώτη θα συνεχίσει να είναι στο επιτυχημένο καστ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ