Στεφανία Γουλιώτη | Φωτογραφίζεται με μαύρο μπικίνι στην Κεφαλοννιά

Η πρωταγωνίστρια του Maestro απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά του Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Στεφανία Γουλιώτη επέλεξε την Κεφαλοννιά και τα κρύα νερά του Ιονίου για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη " Maestro" δημοσίευσε τις ξέγνοιαστες στιγμές της στο νησί, ενώ δεν δίστασε να αναρτήσει φωτογραφία της της πάνω σε σκάφος.

Με ένα μαύρο minimal μαγιό, η Στεφανία Γουλιώτη πόζαρε όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό και έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Μια τόσο δα στιγμούλα που νιώθεις βασίλισσα , μοιάζει με αιωνιότητα! Θα μείνω στο φουσκωτό μέχρι την Πανσέληνο! Δεν το κουνάω!!!".

H γνωστή ηθοποιός ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, και επέλεξε το φημισμένο νησί του Ιονίου για μερικές στιγμές χαλάρωσης. Ευδιάθετη και λαμπερή, η Στεφανία Γουλιώτη εντυπωσίασε με την κομψή επιλογή σε μαγιό και με τις τέλειες αναλογίες της.

Το ευρύ κοινό γνώρισε την 42χρονη ηθοποιό μέσα από τον ρόλο της στο " Maestro", όπου υποδύεται την πρώην σύζυγο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Εμφανίστηκε στο 5 επεισόδιο και κατάφερε αμέσως να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της ελληνικής σειράς, η οποία μεταφέρθηκε και στο Netflix, έχουν ήδη ξεκινήσει. Το φανατικό κοινό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αναμένει αγωνιωδώς τις νέες εξελίξεις γύρω από τις ζωές των αγαπημένων του πρωταγωνιστών και η Στεφανία Γουλιώτη θα συνεχίσει να είναι στο επιτυχημένο καστ.