Follow us

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης | Οι τρυφερές ευχές στην πανέμορφη κόρη τους, Ισμήνη, για τη γιορτή της (φωτό)

Οι περήφανοι γονείς θέλησαν να ευχηθούν δημοσίως στη μονάκριβη κόρη τους.

MissBloom TEAM
Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης NDP

Ξεχωριστή μέρα ήταν η χτεσινή για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη, μιας και η μονάκριβη κόρη τους Ισμήνη είχε την ονομαστική της εορτή. Η Ισμήνη, που είναι πλέον 15 χρονών, είναι μια πανέμορφη (και πανύψηλη) έφηβη, για την οποία οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην της ευχηθούν δημοσίως για τη γιορτή της, με τον καθένα τους να δημοσιεύει στο προσωπικό του προφίλ από μια φωτογραφία της νεαρής Ισμήνης, συνοδευόμενη από τρυφερά λόγια αγάπης και ευχές.

Ισμήνη Αϊβάζη | Η έφηβη κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη είναι ήδη star στο TikTok

Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε μια φωτογραφία της Ισμήνης όπου ποζάρει και δείχνει πολύ γοητευτική, μοιάζοντας απίστευτα στην ίδια, γράφοντας στη λεζάντα: "Χρόνια πολλά νινί μου… να χαιρόμαστε το υπέροχο πριγκιπικό σου όνομα! Σ ´αγαπώ από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα! Όλα για εσένα!".

Ο Γιάννης Αϊβάζης με τη σειρά του ανέβασε ένα στιγμιότυπο όπου ποζάρει μαζί με την κόρη του φορώντας φανέλες τις ΑΕΚ, λέγοντας τα εξής: "Χρόνια πολλά ομορφιά μου, αεκαρα μου , φιλαράκι μου !!! Να σε χαιρόμαστε και να σε θαυμάζουμε πάντα ζωή μου !!! Σε Λατρεύω Ισμηνού μου".

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ