Follow us

H Μαργαρίτα Παπανδρέου πιο όμορφη από ποτέ, σε μία εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον θείο της, Αντρίκο Παπανδρέου

Η κόρη του Γεώργιου Παπανδρέου και της Άντας Παπαπάνου παρακολούθησε μαζί με τον θείο της τη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, "Ρεμπέτικο-40 χρόνια μετά".

MissBloom TEAM
Μαργαρίτα Παπανδρέου NDP

Μία εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η κόρη του Γεώργιου Παπανδρέου και της Άντας Παπαπάνου, Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου βρέθηκε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού έχοντας στο πλευρό της τον θείο της, Αντρίκο Παπανδρέου, και δείχνοντας πιο όμορφη από ποτέ.

Μαργαρίτα Παπανδρέου | Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου είναι μία πανέμορφη κοπέλα με εντυπωσιακά μαλλιά

Ειδικότερα, οι δυο τους παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας τη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, "Ρεμπέτικο-40 χρόνια μετά", ενώ απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κατά την είσοδό τους στον χώρο. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου έδειξε μάλιστα να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή τη βραδιά αφού το όμορφο πρόσωπό της έλαμπε πολύ, όπως άλλωστε και το χαμόγελό της.

Άντα Παπανδρέου | Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου σε μία πολύ σπάνια εμφάνιση

H Μαργαρίτα Παπανδρέου πιο όμορφη από ποτέ, σε μία εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον θείο της, Αντρίκο Παπανδρέου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ