Follow us

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ μάς ξεναγεί στον κοιτώνα του μικρού του γιου, Αριστείδη Σταύρου

Όπως έκανε γνωστό η Marie Chantal, ο 15χρονος γιος τους μπαίνει σε οικοτροφείο.

MissBloom TEAM
Marie Chantal και Παύλος Γλύξμπουργκ Instagram

Σε οικοτροφείο πρόκειται να μπει ο μικρός γιος της Marie Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ, Αριστείδης Σταύρος. Το αγαπημένο ζευγάρι αποχαιρετά αυτές τις μέρες τον μικρό του γιο από το σπίτι ενώ και τόσο ο Παύλος όσο και η Marie Chantal δείχνουν να είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι.

Η Marie Chantal αποχαιρετά τον μικρό της γιο, Αριστείδη - Σταύρο | "Είμαι μια "άδεια φωλιά"..."

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ο Παύλος Γλύξμπουργκ δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από τον κοιτώνα του γιου του λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήρθε η ώρα να κάνει μία νέα αρχή. Στη συνέχεια, η Marie Chantal ήταν αυτή που ανήρτησε μία γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία σημειώνοντας πως αυτή η αλλαγή είναι μεγάλη για όλους.

"Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον Αριστείδη αλλά και για τον Παύλο και εμένα. Όχι πια πρωινά ξυπνήματα για να πηγαίνουμε τα παιδιά στο σχολείο στην ώρα τους. Είναι τρελό να πιστεύεις ότι έχουμε κάνει 24 χρόνια σχολικών μαραθωνίων και έγκαιρη προσέλευση στο σχολείο. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ανατροφής των παιδιών και τώρα ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Γλυκόπικρο όλο αυτό, αλλά η αλλαγή είναι πάντα καλή και ανυπομονούμε για το νέο μας κεφάλαιο!", έγραψε συγκεκριμένα η Marie Chantal.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ μάς ξεναγεί στον κοιτώνα του μικρού του γιου, Αριστείδη Σταύρου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ