Follow us

Η Ρούλα Ρέβη πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο "Blue Horizon" περιγράφοντας την τραγωδία αυτή με δύο μονάχα λέξεις

Το σχόλιο της φωτογράφου με αφορμή τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας 36χρονος άντρας όταν μέλη του πληρώματος του "Blue Horizon" τον πέταξαν στη θάλασσα.

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη Instagram

Το δικό της σχόλιο για την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά θέλησε να κάνει η Ρούλα Ρέβη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η γνωστή φωτογράφος ανήρτησε ένα μαύρο φόντο γράφοντας μονάχα δύο λέξεις, με αφορμή τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας 36χρονος άντρας όταν μέλη του πληρώματος του "Blue Horizon" τον πέταξαν στη θάλασσα.

Blue Horizon | Κρητικός, μέλος 10μελούς οικογένειας και με εισιτήριο ο 36χρονος που σκοτώθηκε στον Πειραιά

Πιο αναλυτικά, με δύο λέξεις η Ρούλα Ρέβη κατάφερε να περιγράψει όλα όσα συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά και είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από ένα βίντεο. "Ντροπή και απελπισία" έγραψε συγκεκριμένα η Ρούλα Ρέβη, κάνοντας μία αναφορά στο τραγικό αυτό περιστατικό.

Η Ρούλα Ρέβη πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο "Blue Horizon" περιγράφοντας την τραγωδία αυτή με δύο μονάχα λέξεις

Με τη σειρά της, και η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για την τραγωδία αυτή τονίζοντας πως τελικά, δεν ξέρει αν είμαστε άνθρωποι ή κτήνη.

"Τελικά τι είμαστε; Άνθρωποι ή κτήνη; Δολοφόνοι απεχθείς σίγουρα είσαστε εσείς που πετάξατε τον άνθρωπο στην θάλασσα και τον αφήσατε αβοήθητο. Είσαστε η ντροπή όλου το κόσμου και σας αξίζει παραδειγματική τιμωρία μήπως και έτσι μπει κάποιο φρένο στην απανθρωπιά.", έγραψε η Ρούλα Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ