Follow us

Woody Allen | Στην τζαζ πλευρά ενός μεγάλου σκηνοθέτη

Σε μια ιδανική συγκυρία, έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία (8/9), αλλά και για να τιμήσει –για μια τελευταία φορά– τη λιγότερο γνωστή μουσική του ιδιότητα, δίνοντας συναυλία με τη New Orleans Jazz Band στο Ηρώδειο (Σάββατο 9/9).

MissBloom TEAM
allen

Η έλευση του Woody Allen στην Αθήνα θα συνιστούσε γεγονός, ακόμα κι αν δεν συνοδευόταν από καλλιτεχνικές δραστηριότητες: ό,τι κι αν επικαλείται η ακραία πλευρά της πολιτικής ορθότητας των καιρών μας, παραμένει ένας από τους σημαντικότερους και δημοφιλέστερους ανθρώπους του κινηματογράφου.

Στα 87 του, μάλιστα, ο Woody Allen δεν διστάζει να έρθει στην Ελλάδα με όλες του τις καλλιτεχνικές ιδιότητες. Δεν είναι μόνο ως σκηνοθέτης που μας επισκέπτεται, λοιπόν, προκειμένου να παρουσιάσει την καινούρια του ταινία "Γυρίσματα της Τύχης" (8/9). Αυτά ακριβώς τα ...γυρίσματα της τύχης τον φέρνουν στην Αθήνα και ως μουσικό, θυμίζοντάς μας την τζαζ πλευρά της δημιουργικότητάς του. Η οποία είναι μεν λιγότερο προβεβλημένη, μα όχι και άγνωστη στο εγχώριο κοινό, το οποίο έχει ξανατιμήσει συναυλίες του με τη New Orleans Jazz Band και το 2005, αλλά και το 2007.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ