Follow us

28 χρόνια πριν | Όταν η 25χρονη Μαρία Λεκάκη παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα της ΕΤ1 κάνοντας τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα

Το σπάνιο βίντεο από το 1995.

MissBloom TEAM
Μαρία Λεκάκη NDP

Η Μαρία Λεκάκη είναι δίχως αμφιβολία μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της χώρας, με μία καριέρα στην υποκριτική που μετρά είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η γνωστή ηθοποιός έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες σε θέατρο, τηλεόραση και σινεμά, με τη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά να είναι για εκείνη σημείο αναφοράς.

Μαρία Λεκάκη | Το μαγευτικό φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Τοσκάνη και το καλαίσθητο σπίτι όπου έμενε

Μέσα από αυτή τη σειρά, η Μαρία Λεκάκη κατάφερε να γίνει ευρέως γνωστή και αγαπητή αφού ο ρόλος της Πέγκυς Καρρά έγραψε τη δική του ιστορία. Πόσοι όμως είναι αυτοί που θυμούνται την πρώτη τηλεοπτική δουλειά της ηθοποιού; Λίγο πριν μπει στον χώρο της υποκριτικής, η ηθοποιός είχε επιλεχθεί από τη δημόσια τηλεόραση ως παρουσιάστρια της καθημερινής ολιγόλεπτης εκπομπής "Παρουσίαση Προγράμματος της ΕΤ1". Η 25χρονη τότε Μαρία Λεκάκη παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού για τέσσερις ολόκληρες σεζόν ενώ είχε μόλις αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Βεάκη.

Σήμερα γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και παίρνουμε μία ιδέα από το τότε πρόγραμμα της ΕΤ1 και το σπάνιο αυτό απόσπασμα από μία εκπομπή του μακρινού 1995.

Μαρία Λεκάκη | Ο ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της σπιτιού είναι μία ωδή στην άνοιξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ