Follow us

Κάτια Δανδουλάκη | "Μπορεί να έχουν περάσει τόσα χρόνια από τη στιγμή που έφυγε ο σύντροφός μου, κι όμως…"

Η Κάτια Δανδουλάκη μιλά για την αγάπη της για τον Μάριο Πλωρίτη.

Κάτια Δανδουλάκη NDP

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσω από τους "Πανθέους" του ΣΚΑΪ, αλλά και για άλλους σταθμούς της πορείας της μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, στη αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Τηλέραμα".

Η διάσημη ηθοποιός εξήγησε δεν έκρυψε πως ο σύντροφος της ζωής της, ο Μάριος Πλωρίτης, της λείπει και θα της λείπει καθημερινά.

Ακόμα και με τους ανθρώπους που αγαπήσατε δεν νιώσατε ποτέ να ζηλεύετε;

Με μένα λοιπόν συμβαίνει κάτι μαγικό, που με έχει νομίζω γλιτώσει από πολλά δεινά. Όταν έβλεπα να θαυμάζουν τον άνθρωπο που ήμουν μαζί, εγώ χαιρόμουν και καμάρωνα! Όταν όμως ερχόταν η στιγμή που διαπίστωνα πως αυτός ανταποκρινόταν σοβαρά ή ενδιαφερόταν πραγματικά για κάτι άλλο, τότε, ταυτοχρόνως, εγώ… αποσυρόμουν. Απέσυρα το ενδιαφέρον μου ως προς αυτόν, χωρίς ζήλιες, χωρίς δράματα, με ευγνωμοσύνη για όσα έζησα μαζί του. Άλλωστε πώς είναι δυνατόν να εμποδίσεις κάποιον που θέλει να ζήσει έναν νέο έρωτα ή τουλάχιστον έτσι νομίζει; Εγώ δεν καθόμουν να εξετάσω αν έτσι νόμιζε. Από τη στιγμή που διαπίστωνα ενδιαφέρον που δεν απευθυνόταν σε μένα, γύριζα την πλάτη. Και έπειτα έκλεινα για πάντα την πόρτα πίσω μου – και δεν ξαναγύριζα ποτέ. Δεν ξαναγύρισα ποτέ.

...

Νιώθετε τυχερή ως άνθρωπος;

Κυρίως ευγνώμων! Νιώθω μια τεράστια ευγνωμοσύνη στον Θεό, στο σύμπαν, σε όλα τέλος πάντων τα όμορφα αλλά και τα άσχημα που με έχουν φέρει ως εδώ, που με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι τώρα.

Διάβασε περισσότερα: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ