Follow us

Ο Γιάννης Βαρδής φόρεσε μία μπλούζα με το πρόσωπο του πατέρα του και τα παιδιά του, Αντώνης και Κατερίνα, έτρεξαν να "αγκαλιάσουν" τον παππού τους

"Δύο φωτογραφίες που νομίζω αποτυπώνουν πολλά…"

MissBloom TEAM
Γιάννης Βαρδής

Δύο συγκινητικές φωτογραφίες ανήρτησε πριν από λίγες ώρες, στα προσωπικά του social media, ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός καλλιτέχνης, λίγο μετά τη μεγάλη συναυλία του "Όλοι Μαζί Μπορούμε", στο Καλλιμάρμαρο, που ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, έσπευσε συγκινημένος να συναντήσει την οικογένειά του η οποία βρισκόταν εκεί καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Γιάννης Βαρδής και Νατάσα Σκαφιδά | Η πανέμορφη και γλυκύτατη κόρη τους, Κατερίνα, πήγε για ψάρεμα με τη γιαγιά της

Πιο αναλυτικά, το κλίμα της βραδιάς ήταν αρκετά φορτισμένο ενώ ο Γιάννης Βαρδής, φανερά συγκινημένος, είχε επιλέξει να φορέσει μία λευκή μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν το πρόσωπο του πατέρα του. Μάλιστα ο ίδιος, θέλησε να δείξει στους followers του τη μπλούζα αυτή, την οποία όταν την αντίκρυσαν τα παιδιά του έτρεξαν να την "αγκαλιάσουν" εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους προς τον παππού τους.

"Δύο φωτογραφίες που νομίζω αποτυπώνουν πολλά…", έγραψε ο Γιαννης Βαρδής στη λεζάντα της ανάρτησης με τους followers του να συγκινούνται δικαίως με την εικόνα αυτή.

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά τους, Κατερίνα και Αντώνη Βαρδή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ