Follow us

Καίτη Γαρμπή | "Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας"

Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για τα χέρια που έσπρωξαν τον 36χρονο Αντώνη.

MissBloom TEAM
Καίτη Γαρμπή Instagram

Το δικό της σχόλιο για την τραγωδία που σημειώθηκε στο "Blue Horizon" έκανε η Καίτη Γαρμπή μέσα από ένα κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε;"

Ειδικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα μαύρο φόντο γράφοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της αναφορικά με τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά. Πιο αναλυτικά, η Καίτη Γαρμπή τόνισε πως το θηρίο είναι μέσα μας και όχι δίπλα μας και πως τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη, είναι τα χέρια ενός ανθρώπου που μένει δίπλα μας.

"Απορούν γιατί άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα και όταν αποκτούν οι ίδιοι εξουσία φέρονται ακόμη χειρότερα. Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο κι έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια. Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας. Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε στη στεριά όμως πουθενά.", έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Καίτη Γαρμπή | "Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ