Follow us

Βασίλισσα Ελισάβετ | Πώς είναι οι σχέσεις ανάμεσα στους Royals σήμερα, έναν χρόνο μετά τον θάνατό της

Ο βασιλιάς Κάρολος, οι πρίγκιπες Harry και William, η Kate Middleton, η Meghan Markle και όλα όσα έχουν αλλάξει ανάμεσα τους από τις 8 Σεπτεμβρίου του 2022 μέχρι σήμερα.

MissBloom TEAM
Βασίλισσα Ελισάβετ Instagram

Στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022, η παγκόσμια κοινότητα βίωσε μία κοσμοϊστορική αλλαγή. Ένα τέλος εποχής, το οποίο (επι)σφραγίστηκε με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, ένα πρόσωπο που μετέβαλε τον ρου της ιστορίας – οδηγώντας τον αρκετές φορές προς την δική της πλευρά έφυγε από τη ζωή στην πολυαγαπημένη της κατοικία στο Balmoral σε ηλικία 96 ετών.

Δυναμική, στωική, με στιβαρό προφίλ και μερικές εκλάμψεις χιούμορ, η βασίλισσα Ελισάβετ υπήρξε μία πολυσυζητημένη προσωπικότητα. Πίσω, όμως, από τη γυναίκα που συνήθισε να σκιαγραφεί ο Τύπος ως σκληρή με τάσεις αυταρχικές, η Ελισάβετ υπήρξε ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο άνθρωπος που διατηρούσε τους δεσμούς μεταξύ των μελών της Royal κοινότητας συνεκτικούς καθιστώντας τις διαπροσωπικές τους σχέσεις ουσιαστικές.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατό της, οι σχέσεις αυτές έχουν αλλάξει – σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ