Follow us

Throwback time | Η σπάνια φωτογραφία της έφηβης Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τους γονείς της και τον Σάκη Μπουλά

Η γλυκιά φωτογραφία που τραβήχτηκε 26 ολόκληρα χρόνια πριν.

MissBloom TEAM
Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ένας από τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz που έχει μεγαλώσει μέσα σε ένα καθαρά καλλιτεχνικό περιβάλλον. Η γνωστή ερμηνεύτρια, με πατέρα τον Γιάννη Ζουγανέλη και μητέρα την Ισιδώρα Σιδέρη, μοιάζει να ήξερε από πάντα πως θα ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Στην παραλία, δίχως ίχνος μακιγιάζ | Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην πιο ξέγνοιαστη φωτογραφία της

Η ίδια μάλιστα, συνήθιζε από μικρή να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τους γονείς της κάτι που αποδεικνύει και η παρακάτω φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε από τον γνωστό φωτογράφο των διασήμων Κλεισθένη Δασκαλάκο, είκοσι έξι ολόκληρα χρόνια πριν.

Πιο αναλυτικά, στην εν λόγω φωτογραφία, η έφηβη Ελεωνόρα Ζουγάνελη ποζάρει χαμογελαστή και ευδιάθετη μαζί με τους γονείς της και τον καλό φίλο του πατέρα της, Σάκη Μπουλά, σε κάποια νυχτερινή τους έξοδο στην Αθήνα.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Στη Μύκονο μαζί με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη

"Μια φωτογραφία σαν να τραβήχτηκε σήμερα τι και αν έχουν περάσει 26 χρόνια. Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την @elzouganeli Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους γονείς της @gzouganelis Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη καθώς και τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά στις 5-9-1997.", αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ