Follow us

Γιάννης Στάνκογλου | Μιλά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του

''Έχω δυο παιδιά που προσπαθώ να τα προστατέψω'', τονίζει.

Γιάννης Στάνκογλου Instagram

Ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου, με αφορμή τη θεατρική παράσταση Οιδίπους Τύρρανος μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, τη σχέση με την πρώην σύζυγο του, Αλίκη Κνούτσεν, αλλά και για την κόρη του που αγαπά το θέατρο.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: ''Δε σκέφτηκα ποτέ να κάνω πίσω, ούτε στα πρώτα μου βήματα να κάνω κάτι άλλο και να αφήσω την υποκριτική, σκεφτόμουν μόνο με ποιους θέλω να συνεργαστώ, σε ποια ομάδα θέλω να ανήκω και τι θέλω να κάνω. Νομίζω πως νάρκισσος δεν υπήρξα ποτέ. Και αν υπήρξα, ήταν με το κοντινό μου περιβάλλον, με τους οικείους μου και τους φίλους μου και όχι με τον περίγυρο''.

''Μπορεί να έπιανα τον εαυτό μου να μιλάω κάπως και σκεφτόμουν, "ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε και μιλάς έτσι”. Έχει τύχει να το παίξω και ξερόλας και την επόμενη μέρα να σηκωθώ και να πω "ώπα, δεν είχες δίκιο”'', είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου και πρόσθεσε:

Γιάννης Στάνκογλου | Μιλά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του

"Έχει να κάνει με το πώς με προσεγγίζει κάποιος. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα, το να σέβεσαι, να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια όρια και να με βλέπεις ως κομμάτι αυτής της δουλειάς, του θεάτρου και της υποκριτικής και όχι σαν έναν celebrity. Δεν είμαι celebrity και δεν θέλω να είμαι celebrity. Έχει τύχει πολλές φορές να έρθω σε άβολη θέση. Συχνά υπάρχει κόσμος που έχει έντονη ανάγκη να έρθει κοντά σου με έναν τρόπο που όμως εσύ δε χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή".

"Ήταν μια δήλωση. Έχει συμβεί αυτό εδώ και 3-3,5 χρόνια. Είμαι από τους ανθρώπους που ούτως ή άλλως δε θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι πολύ στα φώτα. Έχω δυο παιδιά που προσπαθώ να τα προστατέψω. Είναι όλα καλά, έχουμε μια εξαιρετική σχέση με την πρώην σύζυγό μου, έχουμε τρελή συνεννόηση για τα παιδιά. Άλλωστε έχω και συν επιμέλεια με την πρώην σύντροφό του, οπότε είναι πάρα πολύ όμορφο όλο αυτό, μοιράζεται", είπε κλείνοντας για τον χωρισμό του ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην κόρη του, η οποία ασχολείται και εκείνη με το θέατρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ