Follow us

"4 μέρες με 50% ακοή και με ακουστικό στο αυτί..." | H Δανάη Μπάρκα μιλάει για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στους followers της.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε πως η πρεμιέρα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" καθυστέρησε ακριβώς για αυτόν τον λόγο ωστόσο τόνισε πως επιστρέφουν την Τετάρτη.

Δανάη Μπάρκα | "Συνηθίζουμε την τοξικότητα. Νομιμοποιούμε τα άγρια ένστικτα του καθενός…"

Πιο αναλυτικά, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως έχει ένα πρόβλημα με την ακοή της και πως τον τελευταίο καιρό φορά ακουστικό. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως εδώ και τέσσερις μέρες έχει μονάχα το 50% της ακοής της, κάτι που προέκυψε ξαφνικά.

"Γεια σας αγαπημένοι μου, καλή εβδομάδα, ελπίζω να είστε καλά, πολλά τα μηνύματα για την πρεμιέρα, η πρεμιέρα θα είναι αυτή την Τετάρτη μεθαύριο. Λίγο η δύσκολη επικαιρότητα, λίγο ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε με το αυτί μου τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορούσαν να μας αφήσουν να σας πούμε σήμερα την πρώτη "καλημέρα”.

Αυτή τη βδομάδα θα είμαστε στο Mega μας, στο Mega το καλό. Τριγύρω μας πολλά πράγματα είναι σκοτεινά. Θα προσπαθήσουμε για άλλη μια χρονιά να πατήσουμε λίγο pause σε όλα αυτά, να χαμογελάσουμε λίγο παραπάνω, να θυμηθούμε λίγο την ξεγνοιασιά, λίγο τις πλάκες μας, λίγο τα γέλια μας, λίγο την παρέα και να περάσει η καθημερινότητα πιο εύκολα. Την Τετάρτη θα τα πούμε από εκεί που τα λέμε πάντα. Μέχρι τότε καλή δύναμη, να χαμογελάτε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα", ανέφερε η Δανάη Μπάρκα στο βίντεο που εξηγούσε τους λόγους της απουσίας της από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

4 μέρες με 50% ακοή και με ακουστικό στο αυτί, καταλαβαίνετε ότι δεν θα ήταν πολύ ευχάριστο. Ερχόμαστε να δούμε και να πούμε πολλά.", είπε η Δανάη Μπάρκα στο Instagram story της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ