Follow us

Σία Κοσιώνη | Αυτό είναι το γεύμα που ετοίμασε στον γιο της, Δήμο, για την πρώτη του μέρα στο σχολείο

"Τη νύχτα ξυπνούσα κάθε μια ώρα από το άγχος μου..."

MissBloom TEAM
Σία Κοσιώνη NDP

Τα σχολεία ξεκίνησαν χθες, με τον μονάκριβο γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη να είναι για πρώτη φορά μαθητής. Ειδικότερα, η γνωστή δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μοιράστηκε με τους followers της το άγχος της για την πρώτη του μέρα στο σχολείο ενώ τους έδειξε μέσα από μία φωτογραφία το πρώτο γεύμα που του ετοίμασε.

Η Σία Κοσιώνη φωτογραφίζει τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη, και αποκαλύπτει το δώρο ζωής που του έκανε

Ειδικότερα, η Σία Κοσιώνη έβγαλα μία φωτογραφία το γεύμα που ετοίμασε στον γιο της και το τάπερ που του έδωσε να πάρει μαζί του στο σχολείο σημειώνοντας χαρακτηριστικά και χιουμοριστικά πως το φαγητό που του έβαλε φτάνει για τρεις μέρες.

"Πρωτάκι αυτός, πιο πρωτάκι εγώ! Αν με δείτε με κύκλους στα μάτια το βράδυ θα είναι γιατί τη νύχτα ξυπνούσα κάθε μια ώρα από το άγχος μου. Το κολατσιό που του έβαλα μάλλον φτάνει για τρεις μέρες. Τρεις ώρες έκανε να συνέλθει η κουζίνα από το χάος που προκάλεσα. Τρεις φορές του είπα τα ίδια πράγματα. Για τρεις ζωές θα γελάει ο Κώστας μαζί μου! Όλα τέλεια! Τό’χουμε! Καλή αρχή σε μικρούς και μεγάλους!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ