Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | "Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό..."

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για το πώς βιώνει τη μητρότητα.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγο μετά τη βάπτιση του μονάκριβου γιου της, Βλάσση. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πώς βιώνει τη μητρότητα ενώ τόνισε πως οι τελευταίοι οκτώ μήνες, είναι μήνες ευτυχίας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε στην εκκλησία με τον γιο της, Βλάσση, για την πρώτη του κοινωνία

Ειδικότερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε πώς είναι ως μητέρα λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι συνεχώς πάνω από το παιδί της. Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως έχει κάποια βοήθεια στο σπίτι, όμως δεν έχει τη μητέρα της αφού εκείνη μένει μόνιμα στη Ρόδο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάς συστήνει για πρώτη φορά την πανέμορφη αδερφή της, Κατερίνα

"Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν να το κάνεις και μετά, εντάξει το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιο. Να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου.

Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στην Ρόδο και η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις τι να πρωτοκάνει. Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι από πάνω.", είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ