Follow us

Η τρυφερή εξομολόγηση του Δημήτρη Λάλου για την 6χρονη κόρη του | "Συγκινούμαι με τον τρόπο μου..."

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός για τη μονάκριβη κόρη του.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Λάλος Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Happy Day" βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Λάλος. Ο γνωστός και πετυχημένος ηθοποιός μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε στην 6χρονη κόρη του.

Δημήτρης Λάλος | Η σπάνια φωτογραφία με την 5χρονη κόρη του

Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης Λάλος συγκινήθηκε on air μιλώντας για την κόρη του λέγοντας χαρακτηριστικά πως συγκινείται με τον τρόπο του. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σημείωσε πως η κόρη του πηγαίνει στην 'Α Δημοτικού ενώ αποκάλυψε πως φέτος το καλοκαίρι την πήρε μαζί του στην περιοδεία που έκανε υπογραμμίζοντας πως τα παιδιά μάς κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα αλλιώς.

Έλενα Μαυρίδου | Η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου μπαίνει στον "Σασμό"

"Η κόρη μου πήγε στην πρώτη δημοτικού. Συγκινούμαι με τον τρόπο μου εσωτερικά. Ένιωσα σαν να πήγα και εγώ ξανά στο σχολείο. Πάντα όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σε κάνει να δεις τα πράγματα ξανά. Βλέπεις να χιονίζει και λες "αχ χιονίζει” ενθουσιάζεσαι ξανά με τον παιδικό ενθουσιασμό. Το παιδί σου ξαναδείχνει πράγματα, στα θυμίζει, αυτά που ίσως έχει βαρεθεί.

Στην περιοδεία του καλοκαιριού πήραμε μαζί και την κόρη μας. Κάναμε ένα tour οικογενειακό και νομίζω θα ήταν και αφόρητο να κάνω την περιοδεία μόνος μου και να λείπω τόσες μέρες χωρίς το παιδί.", είπε ο Δημήτρης Λάλος.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ