Follow us

Ηλέκτρα, Μάγια και Αλέξανδρος Καζάκος | Τα παιδιά του Κώστα Καζάκου σε μία εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα τους, Τζένη Κόλλια

Το θέατρο "Τζένη Καρέζη" τίμησε τη μνήμη του Κώστα Καζάκου ο οποίος έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο πριν.

MissBloom TEAM
Κώστας Καζάκος NDP

Μία εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε το βράδυ της Τετάρτης η τελευταία σύζυγος του Κώστα Καζάκου, Τζένη Κόλλια. Η ίδια, μαζί με τα τρία τους παιδιά έδωσαν το "παρών" στο θέατρο "Τζένη Καρέζη" και στην προβολή της τελευταίας του παράστασης, "Πώς να σωπάσω...", τιμώντας έτσι τη μνήμη του αγαπημένου της ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από έναν ολόκληρο χρόνο.

Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Καζάκο | "Πώς να σωπάσω...", στις 13 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο "Τζένη Καρέζη"

Ειδικότερα, η Ηλέκτρα, η Μάγια και ο Αλέξανδρος Καζάκος τίμησαν τη μνήμη του πατέρα τους, του οποίου η εμβληματική φωνή ακούστηκε ξανά στο θέατρο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζένη Κόλλια και τρία παιδιά που απέκτησε με τον σπουδαίο ηθοποιό, πραγματοποίησαν μία σπάνια δημόσια εμφάνιση αφού έχουν συνειδητά επιλέξει να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τζένη Κόλλια και ο Κώστας Καζάκος παντρεύτηκαν το 1997 ενώ μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Τον 26χρονο σήμερα Αλέξανδρο, την 21χρονη Ηλέκτρα, την 15χρονη Μάγια και την Άρτεμις-Γεωργία που έφυγε νωρίς από τη ζωή.

Ηλέκτρα, Μάγια και Αλέξανδρος Καζάκος | Τα παιδιά του Κώστα Καζάκου σε μία εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα τους, Τζένη Κόλλια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ