Follow us

Ο Πάνος Μουζουράκης κα η Μαριλού Κόζαρη μόλις έγιναν γονείς

Όλα όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

MissBloom TEAM
Μαριλού Κόζαρη και Πάνος Μουζουράκης NDP

Γονείς έγιναν σήμερα το πρωί ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη. Το αγαπημένο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει την ευχάριστη αυτή είδηση on air.

Η εγκυμονούσα Μαριλού Κόζαρη πιο ερωτευμένη από ποτέ στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη | Η δημόσια εμφάνιση έναν μήνα μετά τον γάμο τους

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια, η Μαριλού Κόζαρη γέννησε στις 12:15 ενώ ο γνωστός τραγουδιστής ήταν μέσα καθ'όλη τη διάρκεια του τοκετού. Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως όλα πήγαν τέλεια ενώ σημείωσε πως είναι πολύ συγκινημένη.

"Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα τέσσερα κιλά. Η συγκίνησή μου παιδιά είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας.", είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη μόλις παντρεύτηκαν | Το παραμυθένιο νυφικό, τα χαμόγελα ευτυχίας και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ