Follow us

Χάρις Αλεξίου | Αναλαμβάνει έναν σπουδαίο ρόλο στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια όλων, η μοναδική Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται με το Φεστιβάλ - θεσμό της συμπρωτεύουσας με στόχο να στηρίξει τη νέα γενιά.

MissBloom TEAM
Χάρις Αλεξίου NDP

Με μεγάλη χαρά και τιμή, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποδέχεται την αγαπημένη ερμηνεύτρια όλης της Ελλάδας, την κορυφαία δημιουργό Χάρις Αλεξίου, ως ambassador της Αγοράς, του αναπτυξιακού τμήματος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

"Με πολλή χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Φεστιβάλ να είμαι ambassador της Αγοράς γιατί η δουλειά που γίνεται είναι πολύ σημαντική" σημειώνει η Χάρις Αλεξίου, τονίζοντας ότι πρωταρχικό μέλημα της Αγοράς είναι "να στηρίξει τη νέα γενιά και να της προσφέρει όλα τα εφόδια και τα εργαλεία για να μπει στον μαγικό κόσμο του σινεμά".

"Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στο Φεστιβάλ, φέρνουν σενάρια, ιδέες, αλλά και ταινίες που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί και τις παρουσιάζουν σε κορυφαίους επαγγελματίες για να βρουν συμπαραγωγούς, χρηματοδότες και διανομείς, να δικτυωθούν και να προωθήσουν τη δουλειά τους στην παγκόσμια κινηματογραφική αγορά" προσθέτει η κ. Αλεξίου, ανυπομονώντας να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ