Follow us

Η Λίνα Πρίντζου ποζάρει topless στην παραλία και αποκαλύπτει πως υπήρξε για χρόνια καταθλιπτική

Η συγκινητική εξομολόγηση της συζύγου του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

MissBloom TEAM
Λίνα Πρίντζου NDP

Μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε χθες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίνα Πρίντζου. Ειδικότερα, η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, έγραψε ένα κείμενο για το πώς έχει καταφέρει να γιορτάζει αυτές τις ημέρες κάτι που παλαιότερα δεν έκανε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίνα Πρίντζου σημείωσε πως έχει υπάρξει για χρόνια καταθλιπτική καθώς και πως οι γιορτές και τα γενέθλια την "διέλυαν" πάντα. Η ίδια παραδέχτηκε επίσης πως η διαδρομή που έκανε από τη θλίψη στην χαρά ήταν μεγάλη και οδυνηρή, ωστόσο εξίσου μεγάλη ήταν και η επιθυμία της να φτάσει στην "αντίπερα όχθη"

"Για χρόνια υπήρξα καταθλιπτική. Γιορτές γενέθλια και γλέντια με διέλυαν. Τεράστια η διαδρομή και οδυνηρή, τεράστια και η θέληση όμως, να περάσω το ποτάμι και να βρεθώ στην αντίπερα όχθη. Και σαν το πέρασα, άλλαξε η ζωή μου όλη! Και από τότε ζω με ορμή, χωρίς ΦΟΒΟΥΣ και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.

Και ότι γραμμάτια μου ξώμειναν στο χέρι ανεξόφλητα και αυτά θα τα ξοφλήσω ένα ένα. Γιορτή σήμερα λοιπόν και μπορεί η σκέψη να είναι βυθισμένη στα νερά και στις λάσπες και να σκοτεινιάζει η ψυχή, ωστόσο ξεδιπλώνει φτερά και ΠΕΤΑ!! Σταυρούλα Σταυρουλίνα Λίνα.", έγραψε η Λίνα Πρίντζου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.

.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ