Follow us

Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Η μεγάλη αλλαγή που καλούνται να αντιμετωπίσουν μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Μπορεί ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας να επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους με την καλύτερη διάθεση, όμως, δεν είναι όλα όπως τα περίμεναν.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επέστρεψαν πρόσφατα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και το δίδυμο βρίσκεται τώρα αντιμέτωπο με μια σημαντική αλλαγή στην εργασιακή τους ζωή, καθώς αναζητούν νέο διευθύνοντα σύμβουλο, την πιο ανώτερη θέση στην ομάδα τους. Μία νευραλγική θέση γενικού CEO στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Η αγγελία για τον ρόλο αυτό έχει ως εξής: "Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να ενταχθείτε στην αφοσιωμένη ομάδα του παλατιού του Κένσινγκτον που υποστηρίζει το εξαιρετικό έργο της Βασιλικής Υψηλότητάς τους, του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο πιο υψηλόβαθμος και υπεύθυνος ηγέτης για το νοικοκυριό, αναφερόμενος απευθείας στους THR Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας".

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ