Follow us

Δανάη Μπάρκα | Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας για το θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους followers της την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υγεία της

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει εδώ και κάποιο διάστημα η Δανάη Μπάρκα, που μάλιστα, όπως έχει αναφέρει η ίδια, την είχε κάνει να χάσει το 50% της ακοής της. Η παρουσιάστρια, που είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχοντας μία πολύ καλή σχέση με τους followers της τους είχε ενημερώσει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

''Όσοι το έχουν περάσει θα καταλάβουν. Μικρή είχα τρελό θέμα με τα αυτιά. Είχα σπάσει τύμπανα, είχα αφαιρέσει αμυγδαλές, κρεατάκια, τα πάντα όλα. Αντιβιώσεις, κλάματα και πόνοι. Ήμουν ήσυχη, αλλά πριν από 9 μέρες, προφανώς από έντονο ήχο, νερό, αέρα, air condition κλπ, ερεθίστηκε μετά από πολλά χρόνια. Δράμα η κατάσταση, ειδικά τις πρώτες μέρες, αλλά η γιατρός που με έχει από μωρό, με έσωσε όπως πάντα. Πολλές αγωγές, πολλά φάρμακα, αλλά τελειώνει σιγά σιγά το μαρτύριο".

Σε νέα της ανάρτηση η Δανάη Μπάρκα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της όπως και για τις θεραπείες τις οποίες ακολουθεί.

''Εδώ, με ζέστη στο σημείο, με θερμοφόρες, με αντιβιώσεις, με σταγόνες, με κορδέλες, με όλα αυτά τα ωραία που χρειάζεται η περιπέτεια του αυτιού'', έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτηση της

Δανάη Μπάρκα | Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας για το θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ