Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε 45 ετών και νιώθει τέλεια | Η γλυκιά ανάρτηση από το πάρτι των γενεθλίων της

"Με ένα μοχίτο στο χέρι..."

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια έγινε 45 ετών ενώ όπως σημείωσε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "νιώθει τέλεια".

"Έχω παράπονα, αναρωτιέμαι αν τελικά..." | Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει τα παράπονα που έχει από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη γιόρτασε την ημέρα αυτή με την οικογένειά της ενώ δημοσίευσε στα προσωπικά της social media δύο φωτογραφίες από το πάρτι των γενεθλίων της. Η ίδια ευχαρίστησε δημόσια όσους της ευχήθηκαν για την ημέρα αυτή ενώ σημείωσε μεταξύ άλλων πως νιώθει τέλεια, με ένα μοχίτο στο χέρι.

Ελεονώρα Μελέτη | "Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram; Γιατί δεν διάγουμε βίον ενάρεστο όπως οι φιλοσοφίες μας;"

"Με ένα μοχίτο στο χέρι, κ από το φυσικό μου περιβάλλον, την παραλία, με πολλή, ειλικρινή αγάπη, θέλω να σας ευχαριστήσω, όλους και όλες για τα υπέροχα μηνύματα σας που στάζουν από αγάπη και ευχές! Το ότι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά τις κάνει εξίσου σημαντικές και απαραίτητες, σαν τις ευχές που παίρνω από τους ανθρώπους της ζωής μου. Είστε και εσείς δικοί μου άνθρωποι! Στην υγεία σας λοιπόν, και εύχομαι η ζωή σας και η ψυχή σας να είναι γεμάτη από αγάπη, σοφία, πίστη και ελπίδα!

Θερμά ευχαριστώ. 45 και νιώθω τέλεια!", σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ