Follow us

Ο Γιάννης Στάνκογλου για το διαζύγιό του | "Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους θα είναι μαζί ο κόσμος να χαλάσει..."

Ο γνωστός ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό το διαζύγιό τους για τρεισήμισι ολόκληρα χρόνια.

MissBloom TEAM
Γιάννης Στάνκογλου NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι!" βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στο διαζύγιό του που κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τρεισήμισι ολόκληρα χρόνια.

O Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν πήραν διαζύγιο | Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Ειδικότερα, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε εκείνος και η πρώην σύζυγός του να δημοσιεύσουν τώρα το διαζύγιό τους τονίζοντας πως το έκαναν για τα παιδιά τους. Ο ίδιος μάλιστα, σημείωσε πως τα παιδιά τους είναι σε μία ηλικία που τα καταλαβαίνουν όλα ενώ υπογράμμισε πως θέλει τα παιδιά του να ξέρουν πως οι γονείς τους θα είναι μαζί "ο κόσμος να χαλάσει...".

"Το ότι το κράτησα κρυφό έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Το κρατάς, γιατί να το πεις; Γιατί να τα μοιραστείς όλα με τον κόσμο; Δεν έχει νόημα. Έτσι δεν είναι; εσύ τα μοιράζεσαι όλα;"

"Επέλεξα να το πω τώρα γιατί ήταν ένα πράγμα που θα γινόταν ούτως ή άλλως. Νιώθω ότι και επειδή τα παιδιά μου ξέρουν και γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει και όλα καλά. Ένας από τους λόγους που μίλησα τώρα για τον χωρισμό μου είναι γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά μου. Μιλήσαμε, κάναμε κουβέντες μαζί τους. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν λένε πολλά πράγματα, δείχνουν όμως. Το θέμα είναι πως εσύ τους προσεγγίζεις και με τι τρόπο το εξηγείς. Ειδικά όταν και οι δύο γονείς είναι εκεί – γιατί εμείς έχουμε και συνεπιμέλεια – οπότε τα παιδιά από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους θα είναι μαζί ο κόσμος να χαλάσει."

"Αν μου συμβεί κάτι στην προσωπική ζωή μου, φαντάζομαι πως θα τα συζητήσω μαζί τους. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Με απασχολεί περισσότερο να ζήσω με τα παιδιά μου κι άλλο. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι χαζομπαμπάς.", είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ