Follow us

Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη | Το παθιασμένο φιλί στα εγκαίνια του νέου Λυκαβηττού

Η σπάνια δημόσια εκδήλωση αγάπης του ζευγαριού μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

κοσιωνη_μπακογιαννης NDP

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, Σταύρος Ξαρχάκος, εγκαινίασε με συναυλία του το νέο θέατρο του Λυκαβηττού. Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια δόθηκε ξανά ζωή στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκαβηττού και πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα σημαντικά εγκαίνια.

Άνθρωποι του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου έδωσαν το παρών, ενώ δεν μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγάλη συναυλία ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη και o γιος του, Παύλος.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, το ζευγάρι είχε μία τρυφερή στιγμή και αντάλλαξαν ένα φιλί μπροστά στις κάμερες. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το σπάνιο στιγμιότυπο του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη.

Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη | Το παθιασμένο φιλί στα εγκαίνια του νέου Λυκαβηττού
κοσιωνη_μπακογιαννης

Η Σία Κοσιώνη έκανε μία chic & casual εμφάνιση στα εγκαίνια του Λυκαβηττού, καθώς επένδυσε σε ένα μπεζ παντελόνι και ένα κλασσικό λευκό T-shirt. Ο δήμαρχος Αθηναίων ήταν, εξίσου κομψός με παρόμοιο χρώμα παντελονιού σε συνδυασμό με ένα all time classic μαύρο πουκάμισο.

Δίπλα του κάθισε και ο μεγαλύτερος γιος του, Παύλος σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση.

μπακογιαννης_γιος

Μετά το τέλος της συναυλίας, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στα καμαρίνια με τον σπουδαίο συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο και τον πολιτικό, Νίκο Χαρδαλιά.

μπακογιαννης_κοσιωνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ