Follow us

Άννα Βίσση | Η εξομολόγηση του Νίκου Καρβέλα: "Άφησα αυτή τη γυναίκα..."

Η Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας συναντήθηκαν στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονική.

Άννα Βίσση Instagram

Η Άννα Βίσση γιορτάζει τα 50 χρόνια πορείας στο ελληνικό πεντάγραμμο και διοργάνωσε μία επετειακή συναυλία στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Καρβέλας ανέβηκε μαζί της στην σκηνή και ξεσήκωσαν το κοινό με τις μεγάλες μουσικές επιτυχίες τους.

Το ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μετά το διαζύγιό του, και δεν είναι λίγες οι φορές που συναντιούνται για επαγγελματικούς, αλλά και προσωπικούς σκοπούς. Μάλιστα, έχουν την τρυφερή συνήθεια, όταν συναντιούνται σε συναυλίες, να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Και τώρα δεν έκαναν την εξαίρεση.

Ο Νίκος Καρβέλας ανέβηκε στη σκηνή, έπιασε την Άννα Βίσση από το χέρι και έκανε μία αποκάλυψη. "Πόσο μ…κας πρέπει να ‘μαι που άφησα αυτή τη γυναίκα. Βασικά αυτή με άφησε" είπε ο Νίκος Καρβέλας, με την Άννα Βίσση να απαντάει: "Άσε τις ευγένειες τώρα, αφεθήκαμε…". "Αυτό το πλάσμα, ενώ κάποια στιγμή για εμένα ήταν το άπαν, ξαφνικά έγινε το παν, τι είπα ο π…;" πρόσθεσε ο Νίκος Καρβέλας.

Φυσικά, αντάλλαξαν και το τρυφερό φιλί στο στόμα, ξεσηκώνοντας το κατάμεστο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας αποτέλεσαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Χώρισαν στις αρχές του 1990, και απέκτησαν μαζί την κόρη τους, Σοφία.

Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ μοιράζονται τακτικά κοινά τους στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ