Follow us

Μιμή Ντενίση | Κομψή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Συνδύασε τη βόλτα της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μικρές αγορές.

MissBloom TEAM
Μιμή Ντενίση Instagram

Στη συμπρωτεύουσα βρίσκεται η Μιμή Ντενίση και μοιράστηκε με τους followers της τις εντυπώσεις της από το νέο της ταξίδι. Η αγαπημένη θιασάρχης, συγγραφέας και ηθοποιός που με τη "Σμύρνη μου αγαπημένη" γνώρισε διεθνή επιτυχία συνδύασε τη βόλτα της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μικρές αγορές.

Μοιράστηκε μία φωτογραφία από την εξόρμησή της και κέρδισε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με την κομψότητά της. Επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι με ασορτί πουκάμισο με δέσιμο στο πλάι ενώ έκανε τη διαφορά με τις λεπτομέρειες όπως ήταν τα μακριά χρυσά σκουλαρίκια της και η chic καρφίτσα της. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλές πλατφόρμες.

"Θεσσαλονίκη μου αγαπημένη!!! Τι ωραία πόλη!! Τι ωραίοι άνθρωποι!’ Κάθε φορά τα ίδια λέω αλλά κάθε φορά με εκπλήσσουν με την γενναιοδωρία την αγάπη την φιλοξενία!! Προετοιμασία για τις παραστάσεις μας στο Μέγαρο. Από την Σμύρνη .., στην Σαλονικη! Ένα έργο γραμμένο γι αυτή την πόλη την μάνα των προσφύγων από το 1923 μέχρι το 1940. Πρεμιέρα 12 Ιανουαρίου στο Μέγαρο", έγραψε στη λεζάντα της η Μιμή Ντενίση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ