Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε μία σπάνια φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια

"Στο Πάντειο μαζί. Στην τράπεζα μαζί. Στις βραδιές mapo tofu στα Εξάρχεια μαζί."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία throwback φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες , στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο Σωτήρης Κοντιζάς. O γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, με αφορμή το νέο επαγγελματικό βήμα ενός καλού του φίλου, ανέβασε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με πολλές, κοινές τους φωτογραφίες.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η γοητευτική σύζυγός του, Δέσποινα, σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με την 7χρονη κόρη τους, Αριάνα Τσιχίρο

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να στηρίξει τον φίλο του, ο οποίος άνοιξε πιτσαρία στην Κυψέλη, αναρτώντας ένα φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμές τους από το παρελθόν. Αναλυτικότερα, ο σεφ δημοσίευσε μεταξύ άλλων μία κοινή τους φωτογραφία από τα φοιτητικά τους χρόνια στην οποία ο Σωτήρης Κοντιζάς μοιάζει πραγματικά αγνώριστος.

"Στο Πάντειο μαζί. Στην τράπεζα μαζί. Στις βραδιές mapo tofu στα Εξάρχεια μαζί. Στο Λονδίνο κοιμόμουν στον καναπέ του κ μου έβαζε θερμαντική μετά το σέρβις. Αυτός που τα παράτησε όλα όταν δοκίμασε το Franco Manca στο Chiswick κ πήγε στη Νάπολη. Αυτός που συνήθως έχει στο πορτ-μπαγκάζ ένα roccbox. Ο άνθρωπος πάνω στον οποίο χτίστηκε ο ξυλόφουρνος κ το πόστο της πίτσας στον Προβελέγγιο κ ξεφούρνισε την Marmite. Κ την Almost 90's. Κ πολλές άλλες. Αυτός που μιλάει μόνο για πίτσα.", έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τη φιλία του με τον Σταύρο.