Follow us

Η Λένα Παπαληγούρα σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γονείς της | Η οικογενειακή στιγμή που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός

Ο Αναστάσιος Παπαληγούρας και η σύζυγός του, Βαρβάρα Πετρίδη, παρακολούθησαν την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη τους, "Ηλέκτρα".

MissBloom TEAM
Λένα Παπαληγούρα Instagram

Στο πλευρό της κόρης τους βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες ο Αναστάσιος Παπαληγούρας και η σύζυγός του, Βαρβάρα Πετρίδη. Συγκεκριμένα, οι γονείς της Λένας Παπαληγούρα έδωσαν το "παρών" στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού με σκοπό να παρακολουθήσουν την "Ηλέκτρα", στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός.

Η Λένα Παπαληγούρα σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον πατέρα της, Αναστάσιο Παπαληγούρα

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά το τέλος της παράστασης, οι γονείς της ηθοποιού την επισκέφτηκαν στο καμαρίνι της όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί της χαρίζοντάς μας μία σπάνια και γλυκιά, οικογενειακή στιγμή. Στην εν λόγω φωτογραφία μάλιστα, o Αναστάσιος Παπαληγούρας και η Βαρβάρα Πετρίδη μοιάζουν ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για την κόρη τους και αυτή της την επιτυχία, όπως άλλωστε μοιάζει να είναι και ο σύζυγός της, Άκης Πάντος.

Λένα Παπαληγούρα | Το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, και τα δυο τους παιδιά

Η Λένα Παπαληγούρα σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γονείς της | Η οικογενειακή στιγμή που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ