Follow us

Ρούλα Σταματοπούλου | "Ο δρόμος για να κάνω παιδί δεν ήταν εύκολος, αν δεν τα κατάφερνα..."

Όλα όσα είπε η γνωστή makeup artist για τη μητρότητα και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

MissBloom TEAM
Ρούλα Σταματοπούλου Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά παραχώρησε η Ρούλα Σταματοπούλου. Η γνωστή makeup artist και χρόνια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, Μιχαήλ-Άγγελο, και στο ταξίδι της μητρότητας.

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον γιο της Ρούλας Σταματοπούλου στην πιο χαριτωμένη φωτογραφία

Πιο αναλυτικά, η Ρούλα Σταματοπούλου τόνισε πως ήθελε πάρα πολύ να γίνει μητέρα καθώς και πως αν δεν τα κατάφερνε, τότε θα υιοθετούσε. Η ίδια σημείωσε μάλιστα πως την ζόρισε ο χρόνος ενώ παραδέχτηκε πως αν είχε κάνει κόρη, όταν εκείνη θα έφτανε στην ηλικία των 25 ετών θα την προέτρεπε να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Ρούλα Σταματοπούλου αποκάλυψε πως ζητάει συμβουλές μητρότητας από την Ελένη Μενεγάκη καθώς και πως είναι ο μέντοράς της.

"Ο δρόμος για να κάνω παιδί δεν ήταν εύκολος, γιατί δεν το αποφάσισα και μικρή, οπότε όσο μεγαλώνουμε τα πράγματα αλλάζουν. Υπάρχει αυτή η ημερομηνία λήξης και εκεί ζορίστηκα. Έζησα την ζωή μου έτσι ακριβώς όπως ήθελα. Δεν με είχα ονειρευτεί χωρίς παιδί, αν δεν τα κατάφερνα θα προσπαθούσα να υιοθετήσω."

"Έκανα κατάψυξη ωαρίων γιατί σκέφτηκα ότι αν κάποια στιγμή προσπαθήσω δεν θα ταλαιπωρηθώ. Αν είχα κόρη με το που θα πήγαινε 22 με 25 ετών θα την πήγαινα για κατάψυξη ωαρίων."

"Η Ελένη έχω πει ότι είναι ο μέντοράς μου, έχουμε τρομερή σύνδεση, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ζητάω συμβουλές από την Ελένη, αν δεν ξέρει αυτή τότε ποιος ξέρει.", είπε η Ρούλα Σταματοπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ