Follow us

Σάκης Τανιμανίδης | Τι απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη.

MissBloom TEAM
sakiswp Instagram @sakiswp

Το καλοκαίρι, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού όπως αποκάλυψε θέλησε να περάσει κάποιες στιγμές με την οικογένειά της. Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στο Instagram, κάνοντας ένα Q & Α, με τις followers της να αναρωτιούνται εάν η απουσία της οφείλεται σε κάποια εγκυμοσύνη. Η Χριστίνα Μπόμπα διέψευσε την εν λόγω είδηση, ωστόρο πρόσφατα έδωσε και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης τη δική του απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό", αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδάκι με τη Χριστίνα Μπόμπα.

"Τα social media θέλουν αρκετή δουλειά. Πολύς κόσμος που δεν ασχολείται με αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει, βλέπει μια φωτογραφία και λέει "α είναι εύκολο”. Αν θέλεις να έχεις ένα δυνατό λογαριασμό, θέλει δουλειά. Οπότε όπως όλες οι δουλειές και αυτό εδώ θέλει το διάλειμμά του. Ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα το έκανε, εγώ δεν νομίζω να κάνω διάλειμμα.

Το επιβεβαίωσε η Χριστίνα, δυστυχώς δεν είναι έγκυος. Σίγουρα θα θέλαμε άλλο ένα παιδάκι. Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αλλά θα το θέλαμε πολύ. Περισσότερα παιδιά, περισσότερη ευτυχία".

Δες εδώ το απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ